Hukassa?

Hukassa?

Yhteystiedot

Helsinki-Vantaan lentokenttähotelli Pilot sijaitsee lähellä pääkaupunkiseudun pääväyliä, joiden kautta liikkuminen kaikkiin ilmansuuntiin on helppoa.

Tikkurilan ja Helsingin rautatieasemilta pääset linja-autoilla kätevästi hotellin lähipysäkeille. Skrollaa alas niin löydät tarkemmat koordinaatit. Paikallisbussien aikatauluista ja reiteistä löydät helposti tietoa osoitteesta www.reittiopas.fi

PILOT AIRPORT HOTEL

Veromäentie 1, 01510 Vantaa

Tel. +358 9 3294 800

Email. hotel@airporthotelpilot.fi

Ryhmätiedustelut ja yrityssopimusasiat: sales@airporthotelshelsinki.fi

GDS-KOODIT:

  • Amadeus GDS: FG HEL106
  • Galileo/Apollo GDS: FG 27620
  • Sabre GDS: FG 057003
  • WorldSpan GDS: FG 91106

Tarinamme

Osakkaina meitä on yhtiössä viisi suomalaista yksityishenkilöä. Jokainen meistä osallistuu vahvasti omalla työpanoksellaan hotellien päivittäiseen operatiiviseen toimintaan. Yhdessä meillä on yli sadan vuoden kokemus niin toisistamme kuin alastakin. Hotellimme on meille paljon enemmän kuin pelkkä yritys tai työpaikka. Se on meille elämäntapa. Toivomme, että tämä välittyy myös vieraillemme.

Skyline Airport Hotel

Etkö löytänyt mieleistä palvelua? Tutustu myös sisarhotellimme, täysin uudistettuun Skyline Airport -hotelliin, joka tarjoaa myös viihtyisää majoitusta lentokentän alueella, sekä ilmaisen lentokenttäkuljetuksen ja paikoituksen autollesi loman ajaksi.

Näin pääset meille

Julkisilla kulkuvälineillä:

Tikkurilan rautatieasema
Paikallisbussi #571 (aikataulut busseille osoitteessa https://www.hsl.fi/reitit-ja-aikataulut), matka-aika n. 20 minuuttia. Lähin pysäkki hotellia: Pilotti/V5137
Lähijuna I (Tikkurilan rautatieasemalta) Helsinki-Vantaan lentoasemalle, lentoasemalta voi saapua hotellin omalla lentokenttäbussilla (kts. https://airporthotelpilot.fi/palvelut/lentokenttakuljetus/)

Helsingin keskusta (Rautatientori)
Paikallisbussit #614/#615 (aikataulut busseille osoitteessa https://www.hsl.fi/reitit-ja-aikataulut), matka-aika n. 40 minuuttia. Lähin pysäkki hotellia; Oolannintie/V5130, kävelyä noin 400 metriä.
Lähijuna P/I Helsingin päärautatieasemalta Helsinki-Vantaan lentoasemalle, lentoasemalta voi saapua hotellin omalla lentokenttäbussilla (kts. https://airporthotelpilot.fi/palvelut/lentokenttakuljetus/)

Autolla:

Idän ja lännen suunnasta saavuttaessa Kehä 3 -tieltä noustaan ylös liittymästä PAKKALA VANTAANPORTTI. Liittymästä pääsee vain yhteen suuntaan. Lentoasemantietä ajetaan Jumbon kauppakeskuksen ja HK:n tehtaan välistä liikenneympyrälle asti. Poistu liikenneympyrästä kolmannesta liittymästä vasemmalle PITÄJÄN KK:n suuntaan Ylästöntielle. Ylästöntietä ajetaan noin 400 metriä, hotelli on tien vieressä vasemmalla puolella.

Etelän ja pohjoisen suunnasta saavuttaessa suosittelemme ajoa Kehä 3-tien kautta.

Johannes Jääskeläinen
Myynti- ja markkinointijohtaja
johannes.jaaskelainen@airporthotelpilot.fi
+358 505482457

Marcus Högberg
Hankinta- ja henkilöstöjohtaja
marcus.hogberg@airporthotelpilot.fi
+358 9 825511

Kenneth Wikström
Keittiömestari
kenneth.wikstrom@airporthotelpilot.fi
+358 9 825511