Nälkä, jano, sokerihammas?

Nälkä, jano, sokerihammas?

Ravintola Wingman

Tervetuloa välilaskulle upeaan, juuri uudistettuun ravintola Wingmaniin!

Ravintola Wingman on loistava paikka herkutella ja rentoutua. Korvaa ruuhkaiset ja kalliit lentokentän ravintolat maittavalla illallisella ja matkusta mukavammin.

Ravintola Wingman palvelee sinua hotellimme yhteydessä iltaisin. Täysin uudistettu viihtyisä ravintola tarjoaa rauhallista ja mutkatonta tunnelmaa ja oman keittiön tuoreista raaka-aineista valmistama ruoka kutsuu herkuttelemaan. Maittavat ja muhkeat annokset eivät jätä nälälle tilaa.

A la carte–listalta löytyy vaihtoehtoja aikuiseen makuun sekä lapsille. Hyvä valikoima paikallisia oluita ja kansainvälisiä viinejä täydentää juomavalikoimaamme, johon kuuluvat myös erikoiskahvit. Lisämaksusta tarjoilemme ruokia myös huoneisiin. Ravintolamme aukeaa kello 17:00 ja sulkeutuu klo 00:00. Keittiö on avoinna joka ilta aina kello 22:00 asti.

Aamun ensimmäisille lennoille suuntaaville majoittujille tarjoilemme varhaisaamiaista vuoden jokaisena päivänä jo kello 05:00 alkaen.

Hotellin vastaanotosta voi ostaa vuorokauden ympäri pientä purtavaa. Aamiainen tarjoillaan normaalisti alla mainittujen aikataulujen mukaisesti.

Aamiainen:

Päivittäin kello 05:00-09:30.

Iltaravintola:

Päivittäin kello 17:00-23:00 (keittiö sulkeutuu klo 22:00).

Uusien ravintoloita koskevien rajoitusten vuoksi otamme koronapassin käyttöön kaikilta yli 16- vuotiailta iltaravintolassamme alkaen 28.11.2021 (ei koske aamiaista).

HUOM Ravintola auki Ma-Su 17:00-22:00 vain take away-mahdollisuus.

A la carte

Tervetuloa herkullisten makujen maailmaan uusittuun ravintolaamme hotellin ensimmäisessä kerroksessa. Herkullisten annosten lisäksi tarjolla on kattava lista virvokkeita, oluita ja viinejä sekä lämpimiä juomia että erilaisia juomasekoituksia. Meillä on uusi kesäterassi ravintolan edustalla, jossa pääsee nauttimaan kylmiä janojuomia.

A la carte-listamme on tarjolla päivittäin kello 17:00-23:00.

Aamiainen

Päivittäin kello 05:00-09:30.

Täällä ollaan, ihan kentän lähellä ja ihan hyvään hintaan.

Lentoaseman lähellä sijaitseva Pilot Airport Hotel tarjoaa ratkaisun tarpeisiisi. Levähdä hetki missä kohtaa matkaa tahansa ja varaa huone! Pilot-lentokenttähotellin varauksen voit tehdä helposti tästä.

Varaa nyt